Fodmassage København

Har du trætte og ømme fødder?

Føddernes tilstand er noget af det mest betydningsfulde i forhold til menneskers velbefindende. Hvis du går rundt med trætte og ømme fødder, kan dagene være meget tunge at komme igennem.

Ofte kan fodlidelser forplante sig op i kroppen, idet du går og står forkert. Hvis du lægger fodens tryk forkert på grund af fodsmerter, kan du risikere rygsmerter og andre lidelser.

Fodmassage lindrer dine smerter

Fodmassage kan lindre dine fødders ømhed. Fodmassage er en meget afslappende behandlingsform. Fodmassage er ”trykterapi” og indebærer, at kendte reaktionspunkter i foden tilføres en præcis mængde tryk i en bestemt periode.

Det kaldes fodrefleksologi og er baseret på den antagelse, at vore nervezoner eller reflekspunkter bevæger sig fra det nederste af vore fødder til det øverste af vort hoved og møder alle vitale organer på vejen. På den måde vil fodmassagen gøre gavn for hele dine krop.

Lad forskellige massageformer virke sammen

Fodmassage løsgør spændinger og knuder i foden, det øger blodcirkulationen i hele kroppen og kroppen skiller sig af med affaldsstoffer. Få den måde får din krop en sund og naturlig balance. Vi kan lade fodmassage indgå i andre behandlinger som fx aromabehandling og almindelig thaimassage.

Vi er meget servicemindede

Hos B&W Bodycare går vi i dybden med behandlingen. For os er det vigtigste, at du er tilfreds med behandlingen. Vi er meget servicemindede og hvis din behandling tager fem minutter ud over den aftalte tid, er det ikke noget problem.

Vores kunder er meget tilfredse og kommer igen gang på gang. Kom ned og prøv fodmassage på vores klinik i København. Vi er sikre på, at du bliver meget tilfreds. Kontakt mig på 3323 4702.

Priser

Fodmassage

½ times massage 250,-
1 times massage 350,-
1 ½ times massage 550,-

SKRIV TIL MIG

Jeg bestræber mig til at vende tilbage indenfor 24 timer