Ægte thaimassage

Løser op for muskelinfiltrationer

Ægte thaimassage Wat Pho-massage er uden olie.

Massagen går i dybden af alle muskler og løser op for infiltrationer i kroppen, hvilket gør det til en behagelig oplevelse. Her anvender vi de yoga-stræk, som gavner præcis disse områder. Hele kroppen bliver gennemarbejdet.

Wat Pho

Massøren bruger hænder, fødder, knæ, albuer – og kropsvægten. Samtidig stabiliseres blodcirkulationen. Traditionelt er Wat Pho-massage hårdt for kroppen, men hvis det ønskes af kunden, kan det gøres blidere.

Hvis du har behov for mere massage bestemte udsatte steder, på kroppen , kan det aftales med massøren. Efter endt behandling anbefales det at drikke godt med vand, da kroppen udskiller en masse affaldsstoffer.

Thaimassage kan især hjælpe, hvis du har:

  • Muskelspændinger
  • Infiltrationer (myoser)
  • Hovedpine
  • Stress

Helhedsorienteret massage

Thaimassage er en såkaldt helhedsorienteret massageform. Den hjælper både for din krop og din sjæls velbefindende. Som for mange andre asiatiske behandlingsformer hænger heling af kroppen tæt sammen med heling af sindet og omvendt.

I Vesten er vi typisk ikke så gode til at se sammenhængen mellem mentale og fysiske smerter, men den sammenhæng har man været meget bevidst om i Asien i mange årtusinder.

Forebygger skader

Formålet med behandlingen er at blokere for dårlige energier og lade de gode energier flyde frit. Efter behandlingen vil din krop føles let og du får mere energi til at møde dagligdagens udfordringer.

Thaimassage kan ikke erstatte lægebehandling for deciderede skader, men det er rigtig godt til at behandle og forebygge småskavanker.

Hos B&W Bodycare fokuserer vi på behandlingen.

Hvis behandlingen tager fem minutter længere end den tid, der er betalt for, er det ikke noget problem.

Priser

Ægte Thai massage (Uden olie)

½ times massage 300,-
1 times massage 400,-
1 ½ times massage 600,-

SKRIV TIL MIG

Jeg bestræber mig til at vende tilbage indenfor 24 timer