Body Scrub

Body Scrub din krop for døde hudceller

Hvis du ikke gør noget for at undgå det, vil din hud være fyldt med døde hudceller. En god gang bodyscrubbehandling kan frigøre din krop for døde hudceller.

Vi bruger en exfolierende (skrubbende) creme med små slibekorn, der skånsomt sliber de døde hudceller af og gør din hud blød, glat og smidig. Indeholdet af collagen øger fugtigheden og elasticiteten i din hud og giver dig en kølende og opfriskende fornemmelse.

Huden bliver blød og smidig

Efter en bodyscrubbehandling vil din krop føles blød og smidig og se meget yngre ud. Behandlingen vil samtidig gøre dig mere modtagelig over for solens stråler, så hvis du ønsker at blive brun og lækker, vil vi anbefale dig en god gang bodyscrub, inden du lægger dig ud i solen.

Gå foråret og sommeren godt i møde med en bodyscrubbehandling fra B&W Bodycare.

Sund bodyscrubcreme

For en effektiv og helende oplevelse er det meget vigtigt med den rette blanding i cremen. Hos B&W Bodyscrub har vi mange års erfaring med behandlingen, så vi ved præcis, hvad der skal til for at gøre din hud blød, smidig og lækker.

Produkterne vi bruger til bodyscrub er uden skadelige parabener, kemikalier og potentielt hormonforstyrrende effekter. Du kan føle dig helt tryg ved, at vi kun bruger produkter og materialer, som din krop vil elske. Vi har også en speciel bodyscrub rygbehandling.

Forkæl dig selv

Forkæl dig selv med thai wellness hos B&W Bodycare. Book en tid allerede i dag på 3323 4702.

Vi garanterer, at du bliver tilfreds med vores behandling. Hos os er kunden i centrum. Det vigtigste er, at du får en behandling, som du er tilfreds med og hvis der går fem minutter ud over den aftalte tid, er det ikke noget problem.

Vi er meget servicemindede hos B&W Bodycare.

Bodyscrubpriser

Behandling hele kroppen 1 time 500,-

SKRIV TIL MIG

Jeg bestræber mig til at vende tilbage indenfor 24 timer