Spa manicure

Forkæl dig selv med spa manicure

Skal du i byen? Eller trænger du bare til at gøre noget rigtigt godt for dig selv? Giv dine hænder og negle en god og lækker behandling med en spa manicure hos B&W Bodycare.

Hos os er manicure ikke bare en manicure.

Vi giver dine hænder en luksusbehandling, der indbefatter:

  • Håndbad
  • Klipning og formning af negle
  • Pleje af neglebånd
  • Polering
  • Mini-håndmassage
  • Lakering efter eget valg

Dine hænder bliver afslappede

Vi har mange spændende neglelakker, men hvis du vil være helt sikker på en lakering, der passer til dig og din stil, kan du tage din egen lak med. Vi sørger for, at dine hænder bliver både smukke og afslappede.

Håndmassage er med i prisen og hvis du ikke har prøvet dét før, er det virkelig noget, som du skulle unde dig selv. Hænderne er noget af det mest følsomme på hele kroppen.

Vi bruger hænderne til mange ting i løbet af en dag og derfor får mange mennesker slidskader og gigt i hænderne. En håndmassage kan naturligvis ikke kurere gigt, men massagen vil gøre godt for småskavanker.

Konkurrencedygtige priser

Vores priser er meget konkurrencedygtige, men der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. Her behøver du ikke være millionær for at få en lækker og god manicure.

Det vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds med behandling. Vi får dine negle til at ligne en million! Måske har du lyst til at få lavet en pedicure samtidig.

Som med vore andre behandlinger det vigtigste, at du er tilfreds. Hos os er servicen i højsædet og tager behandlingen fem minutter længere end planlagt, er det ikke noget problem.

Ring allerede i dag og bestil en tid til spa manicure hos B&W Bodycare.

Spa manicure

1 stk. 200,-

SKRIV TIL MIG

Jeg bestræber mig til at vende tilbage indenfor 24 timer