Massage i København

Massage hos B&W Bodycare er en helhedsoplevelse, hvor massøren virkelig går i dybden med dine muskelspændinger. Vi forkæler dig samtidig med god service og blid musik. Kig forbi til en helende stund og gå herfra med en frisk fornemmelse i kroppen!  

Søger du massage i København, der for alvor løsner op for dine spændinger og hjælper dig til velvære i ordets forstand? Så bestil tid til traditionel Thai behandlinger hos B&W Bodycare på Østerbro i hovedstaden.

Wat Po behandling finder du i hovedstaden

B&W Bodycare behandler klienterne med ægte Wat Po. I Danmark, som i Thailand, giver vi typisk behandling uden olie. Vores behandlinger tager udgangspunkt i stræk af kroppen og pres på punkter, der hjælper dig med at løsne op. På den måde balancerer vi din krop fra fod til isse gennem Wat Po teknikker.

Kom ind og få en helhedsorienteret oplevelse

Selve vores massage er en afslappende helhedsoplevelse. Massagen finder sted i behagelige omgivelser på klinikken i København, hvor du også forkæles med afslappende musik.

Efter en time i klinikken på Østerbro vil du føle dig lettere i kroppen, mere bevægelig, klarere og friskere i hovedet.

Før behandlingen i klinikken

Vi bruger tid på at spørge ind til, hvor du føler ubehag i kroppen. Undervejs kigger vi mere på dine komplikationer end på klokken. Vi garanterer dig komplet behandling på vores klinik – og er ikke bange for at gå lidt over tiden, hvis det behøves.

massage-koebenhavn
Ægte Wat Po behandllinger. Besøg B&W Bodycare

Hos B&W tilbyder vi

B&W Bodycare tilbyder følgende former for behandling

  • Ægte thai massage
  • Fodmassage
  • Aromaterapi
  • Bodyscrub
  • Bodyscrub rygpleje og massage
  • Spa manicure – derunder mini hånd-massage
  • Spa pedicure – derunder mini massage af underben og fødder

Så kig dig omkring på vores hjemmeside – find den behandling, du mest har brug for eller bedst kunne tænke dig – og ring og bestil tid på klinikken.