Aromaterapi

Gendan balancen i kroppen

Massagen er baseret på den ældgamle thaiteori, omkring de fem elementer, som består af vand, jord, ild, træ og metal. Et udvalg af aromatiske behandlinger med mange forskellige oliedufte, som hjælper med til at gendanne balancen af kroppen. Det er en meget blød, behagelig og afslappende massage.

Lindrer smerter
Ved massagen indsmøres kroppen i æteriske olier. På den måde trænger olierne ind i kroppen gennem huden. Formålet er at lindre symptomer og øge det fysiske og psykiske velvære.

Aromaterapi bruges især mod

– Stress og depression
– Dårligt immunforsvar
– Forhøjet blodtryk
– Muskel- og ledsmerter
– Hovedpine og migræne
– Hudproblemer
– Menstruationssmerter

Tilpasset dine behov
En behandling med aromaterapi indledes med en samtale med dig, om hvilke symptomer behandlingen skal lindre. Herefter blander jeg en olie, der er tilpasset din krops behov. Nogle olier lindrer på nogle smerter, og andre lindrer på andre smerter, så det er ikke ligemeget, hvilke olier kroppen indsmøres i.

Behandlingen i centrum
Min behandling kan ikke erstatte decideret lægebehandling for alvorlige sygdomme, men kan lindre eller forebygge helbredsproblemer. For mig er behandlingen altid i centrum og det er derfor ikke noget problem, hvis behandlingen varer fem minutter længere end aftalt. Det vigtigste er, at du får en god oplevelse.

Supplement til andre behandlinger
Aromaterapi anvendes som regel som supplement til andre behandlinger. Du er altid velkommen til at tage en snak med mig om, hvilken behandling der passer bedst til dig. Hos B&W Bodycare får du behandling af en dygtig massør, der altid leverer en professionel behandling af højeste kvalitet. Jeg går i dybden med behandlingerne, så du får den bedste lindring og en god oplevelse.

Aromaterapi / duftterapi-massage
1/2 time 250,- kr
1 times 350,-kr.
1 ½ time 550,-kr.

Aroma